Maska mbretërore për fytyrën

Maska mbretërore për fytyrën
Përdorni mjaltë dhe vezë për rini sa më të gjatë.

Një përzierje kjo e pakrahasueshme me asnjë tjetër.

Dy lugë mjaltë përziejini me një të verdhë vezë.

Shtoni pak lëng limoni dhe aplikojeni mbi fytyrë.

Do ndjeni, menjëherë, një tendosje të lëkurës.

Lëreni për 20 minuta.

Shpëlajeni me qumësht të vakët e më pas me ujë të ftohtë që të qarkullojë gjaku e të mbyllen poret.

Një trajtim mbretëror!