Maska indoneziane për flokë të lyer

Maska indoneziane për flokë të lyer
1 kokërr mollë

4 lugë qumësht

3 lugë kakao të hidhur

2 lugë mjaltë

Përgatitja:

Qërojmë mollën nga jashtë, e pastrojmë nga brenda, e ndajmë në copa të vogla, i shtojmë qumështin dhe i grijmë në grirëse të 2-ja bashkë, derisa të formohet një masë si pure. Pastaj i shtojmë kakaon dhe i përziejmë me lugë, në fund i shtojmë mjaltin. I përzieni për herë të fundit.

Përdorimi:

Lyeni të gjithë flokët me këtë maskë lëreni për 30 min, përdoreni 1 herë në javë për 3-4 javë rresht. Do të shikoni që flokët tuaj do të jenë të ushqyer mirë dhe të hidratuar.