Mariza, kujdes me rrobat e banjës

Mariza, kujdes me rrobat e banjës
Duket se këtë kostum plazhi, Mariza Ikonomi e dashuron.

Gjatë verës e kemi parë shpesh këtë kostum të zi deti në fotot e saja.

Por në këtë pozë, e ngritur në këmbë dhe e qeshur si një frut ekzotik, jo.

E pra ndoshta këngëtarja simpatike e ka marrë me shumë sportivitet pamjen e saj, se nëse themi të vërtetën, këto rroba banjoje janë pak si shumë të vogla në vendet delikate.

Gjithsesi duket se Mariza po argëtohet shumë në këto pushime përrallore ndaj çdo gjë i falet.