Manjola “diell” në Londër

Manjola “diell” në Londër
Për 25 vite, Manjola Nallbani ka gjetur sekretin e artistit mes familjes dhe bukurisë.

Ajo vazhdon të jetë një nga ikonat e muzikës shqiptare, edhe sot që është bashkëshorte prej tre dekadash dhe nënë e dy vajzave tashmë të rritura, duke ruajtur një sharm dhe elegancë që e dallon menjëherë.

Për disa ditë ajo ka qëndruar në Londër kur duket se i ka shkuar mirë.

Në një qytet me aq shi sa Londra, sapo ajo ka shkuar ka lindur dielli dhe Manjola ka shijuar kohën e mirë dhe vendet më interesante që qytetit.