Liberta, vajza seksi dhe me humor

Liberta, vajza seksi dhe me humor
Na pëlqen shumë Liberta Spahiu.

Edhe në fotot që publikon, pavarësisht se është aq tip dhe shumë seksi, prezantuesja e njohur qëndron me këmbë në tokë dhe e merr jetën me shumë humor.

Në këtë foto ajo shkëlqen dhe duket mjaft joshëse, me të zeza por përsëri bën humor me qafën e saj të “ngrirë” nga pozimi i tendosur.