Kur zhvishet Morena

Kur zhvishet Morena
Këto foto kaq provokuese janë shkëputur nga një video që ajo vetë ka publikuar në rrjetet sociale.

Një dush jo aq estetik, në një ambient të hapur dhe ajo me kostum banjoje ose të brendshme fare fare të vogla.

Morena Taraku ka tërbuar meshkujt që e ndjekin me këtë video kaq të nxehtë teksa bën dush.

Por duke dashur që të jetë provokuese, ka harruar të pastrojë grimin e rëndë që shpesh përdor dhe uji ja ka ujdisur ca si keq portretin.