Kiara në mëdyshje për...

Kiara në mëdyshje për...
Kiara Tito duket se ka shumë mëdyshje në jetë.

Por fundja është vajzë e re dhe për të qenë e bindur ka kohë.

Ajo, nëse e keni vënë re, kalon nga njëri model e ngjyrë flokësh tek tjetri.

Tashmë nga bionde është rikthyer në ngjyrë çokollatë por sa do të zgjasë kjo, nuk dihet.