Isida “ngrin” edhe dëborën

Isida “ngrin” edhe dëborën
Eleganca e saj tashmë është e njohur.

Një balerinë e talentuar që është edhe një femër e bukur, kjo një gjë jo kaq e shpeshtë.

Isida Mollaymeri ka pozuar...brrrrrr....në mes të dëborës, pranë një pylli, e veshur me shumë pak gjëra.

Por është kaq elegante dhe seksi sa edhe dëbora “ka ngrirë” prej saj.