Intelektualët e Korçës kundër ndërtimit të TEC-it, i dërgojnë letër Ramës me argumentet kundër

Intelektualët e Korçës kundër ndërtimit të TEC-it, i dërgojnë letër Ramës me argumentet kundër
Një grup intelektualësh në qytetin e Korçës i kanë nisur një letër kryeministrit Edi Rama ku shprehin mosdakordësinë e tyre me planin për ndërtimin e një TEC-i në qytetin juglindor.

Një projekt i firmosur nga kryeministri Edi Rama me datë 14.02.2018 dhe që është prezantuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë me datë 29.03.2018, ku bëhet fjalë për një termocentral me kapacitet 480.9 MW.

Në letrën e tyre, intelektualët argumentojnë edhe qëndrimin e tyre kundër TEC-it./f.ç/Albanian Free Press Online/

Letra: