Ingridi dhe ylberi

Ingridi dhe ylberi
Ingrid Gjoni duket se e ka marrë seriozisht faktin se në këtë verë, përsëri, do të na verbojë me ngjyrat e theksuara të ylberit që përdor në veshje.

Me të kuqen e saj kudo në veshje jemi mësuar, por kjo veshje kanarinë e viteve ’80 në një stil diskoboksi është pak sa shumë e ekzagjeruar edhe për syrin më ekstravagant.

Mos ndoshta kërkon kjo veshje një konstrukt trupor më të gjatë e të hollë?