Ilda që duam

Ilda që duam
Ajo është e bukur në të gjitha rastet, provokuese dhe gjithmonë e grimuar.

Por në këtë foto, Ilda Bejleri është e preferuara jonë.

Larg minifundeve dhe shalëve të zbuluara, Ilda këtë herë ka zgjedhur një kombinim në ngjyrë kremi, në gjatësinë e duhur dhe që i shkon tej mase me ngjyrën grurë të flokëve.