Ilda “e djeg” fare

Ilda “e djeg” fare
Mbështetur mbi lavamanin e një banjoje, me këmbë pak të hapura, fustan me një të çarë marramendëse, format e kolme e shikim provokues. Ilda Bejleri godet sërish. Vajza e sportit në ekran nuk njeh limit në sensualitet dhe këtë ajo e di shumë mirë. Ndaj pse jo e përdor si një pasaportë për ngjitjen në karrierë. Por këtë herë e ka “djegur” krejt.