Greta “skuq” muzikën

Greta “skuq” muzikën
Mos menduat se Greta Koçi do të ndalej me hit-in “Aman”?

Ja që gabuat.

Këngëtarja po kalon një fazë mjaft prodhimtare të frymëzimit dhe aktiviteteve dha ja ku do të dalë kënga e saj më e re që këtë herë është “E kuqja”, një këngë dashurie, ashtu siç janë të gjitha këngët e saj më të fundit.

Prezantimi i këngës?

Përmes një fotoje mjaft pikante, me një fustan të kuq flakë që kësaj bruneje seksuale i shkon shumë.

Suksese!