Eksperimentet e Ronelës

Eksperimentet e Ronelës
Kjo është një nga pikat e saja më të forta.

Ronela Hajati e merr me shumë sportivitet skenën dhe performimin.

Ajo bën autoironi me pamjen e saj e mbi të gjitha, ka guximin të eksperimentojë pa fund.

Shikoni këtë fotot kaq interesante.

Me vetullat bashkuar dhe nishanin në faqe, si një portret e kohëve të Frida Kahlos.

Dikush tjetër do të dukej qesharake, Ronela jo, është brenda stilit të saj.