Edhe Aurela gabon...

Edhe Aurela gabon...
Shikon foton e parë, gjysmë të prerë, Aurel Hoxha mahnitëse me këtë fustan të bardhë mbrëmjeje ose party, me një çantë elegante ku vetëm kjo kapele e zezë e mbulon disi.

Por shikon foton e dytë dhe vë re se në këmbët e saj të bukura ka një palë pantofla lëkure, për plazh.

Ok. Ajo është me pushime në një vend të ngrohtë por të ketë gabuar disi me këtë kombinim?