E mbani mend këtë bukuroshe?

E mbani mend këtë bukuroshe?
Një figurë mjaft e veçantë kjo vajzë.

Shtatlartë, me sy të bukur dhe kaçurrela.

E ardhur nga konkurset e bukurisë, kombëtare e ndërkombëtare, Leunita Murtezi, ra në sy menjëherë sepse nuk kishte dhe ka një pamje tipike mesdhetare.

Por pas konkurrimeve ajo ra disi në heshtje dhe nuk u dallua për ndonjë karrierë të veçantë.

Vajza bukuroshe ndoshta ka zgjedhur të mbajë një “profil të ulët” duke qenë modele ose fotomodele e markave të ndryshme.

Por mundet edhe të ketë gjetur një ekuilibër në jetën personale.

Ajo që mund të thuhet është se një staturë e tillë bukurie do të kishte qenë mirë të ishte në ekranet tona.