Denada bëhet modele

Denada bëhet modele
Prej shumë kohësh kantautorja e njohur Denada Bare, jeton jashtë dhe vazhdon karrierën e saj në biznes.

Por duket se tek ajo është ende gjallë dëshira për eksperimente në art, ndaj ka vendosur që, pse jo, të ketë edhe bashkëpunime në modë.

Vajza e talentuar e muzikës ka pozuar në një photoshooting për një projekt të ri dhe urojmë që kjo gjë ta mbajë gjatë në Tiranën e saj.