Del “blof” operacioni i madh “Vol-vo 4”, lihen të lirë edhe dy të arrestuar

Del “blof” operacioni i madh “Vol-vo 4”, lihen të lirë edhe dy të arrestuar
Gjykata e Apelit për Krime të Rënda ka liruar nga qelia duke lënë në arrest shtëpie dy nga të pandehurit e arrestuar gjatë operacioni vol-vo 4.

Dy të arrestuarit Orges Jahelezi dhe Saimir Sulejmani janë lënë në arrest shtëpie.

Gjatë operacion të zhvilluar në 12 qytete u arrestuan 34 të persona nga të cilët fillimisht u lanë ne burg vetem 24 prej tyre.

Në këtë operacion u arrestuan edhe dy ish deputete e Partisë Socialiste Arben Ndoka dhe Arben Çuko. /l.k./

Foto Google