Bukuroshe si e motra

Bukuroshe si e motra
Këto dy vajza brune e me buzë të trasha nuk janë dy mikesha.

Ja që motrave të famshme shqiptare të cilat janë dhe me një bukuri gjenetike, i shtohet motra kinge e Elita Rudit.

Prezantuesja e njohur kosovare paska një super-motër, të bukur si ajo, mos themi edhe më shumë.

Vajzat edhe në moshë duken shumë pranë njëra-tjetrës e sigurisht janë edhe shumë të lidhura pas familjes.