Beatrix që duam!

Beatrix që duam!
Mosha ja lejon që të jetë kapriçioze, të shijojë jetën dhe të zhvillojë të gjitha pasionet e saja, veçanërisht ato që kanë lidhje me të bukurën.

Beatrix Ramosaj në syrin e publikut është rrënjosur si këngëtare e re dhe premtuese.

Por gjithmonë e më shumë, në këto vitet e fundit, po shfaqet në tërë bukurinë e saj, pra si modele.

Nuk mund të thuhet se ka një fizik tipik prej modeleje, por sërish ajo po e ndjek këtë rrugë me shumë dëshirë.

Por na kishte munguar vajza e re ujë e sapun, ose më saktë me shumë pak grim, xhinse e flokë stiluar thjesht.