Alketa, njëra nga ne

Alketa, njëra nga ne
Aq rrallë i ndodh, mes shumë eventeve dhe udhëtimeve, që të jetë ashtu si një vajzë normale, me flokë të pakrehur, sa që e ka përmendur edhe përmes një fotoje.

Alketa Vejsiu ka bërë jetë lagjeje dhe ka zgjedhur të jetë e thjeshtë në veshje, pa grim, me tuta e të shijojë pushimin me një shëtitje në biçikletë.

Por gjithsesi, që Alketa është njëra nga ne, na vjen mirë, kështu normale e preferojmë më shumë.