Ai e dinit se çfarë bënte në adoleshencë Dojna Mema?

Ai e dinit se çfarë bënte në adoleshencë Dojna Mema?
Prezantuesja e njohur, bukuroshja Dojna Mema, njihet për nisjen e karrierës së saj në radio. Por a e dinit se ajo ka studiuar për muzikë? Shikoni këtë foto që ajo vetë ka publikuar ku Dojna është vetëm 16 vjeçare dhe po luan në një koncert për piano. Flokët e saj dhe veshja na tregon edhe periudhën e modës së atëhershme. Sot Dojna është shumë ndryshe, një femër me klas e sharm.