Ada me të bardha

Ada me të bardha
Është bërë e njohur si vajza e bukur e ish-deputetes së PD-së.

Por Ada Deda po rritet shpejt dhe tashmë është një 20-vjeçare e bukur dhe që duket se do të ketë një karrierë në ngjitje.

Pavarësisht grimit të rëndë dhe veshjes e pozave provokuese, si të gjitha bashkëmoshataret e saja, portretin i Adës duket shumë si i një aktoreje ndaj urojmë që edhe filmi të jetë një ndër aspiratat e saja, pse jo, jashtë vendit.