Urimi i bukur i Jonit

Urimi i bukur i Jonit
Ai tashmë është një djalë i pjekur dhe ka krijuar familjen e tij.

Por pika e tij e dobët mbetet përsëri ajo, motra e tij e vogël Ana.

Vogëlushja e familjes Gjebrea ka pasur ditëlindjen ndaj vëllai i saj e uron edhe në rrjetet sociale përmes kësaj fotoje të bukur.

“Gëzuar ditëlindjen dashuri!”-shkruan ai për motrën e tij të vogël.