Thirrja për prokurorët, Soreca: Aplikoni për anëtarë të SPAK, jepni kontributin tuaj

Thirrja për prokurorët, Soreca: Aplikoni për anëtarë të SPAK, jepni kontributin tuaj
Ambasadori i BE në Shqipëri i ka bërë thirrje prokurorëve, kur kanë mbetur edhe 3 ditë nga aplikimi për t’u bërë pjesë e SPAK.

Në një status në rrejtin social, Soreca thotë: “U bëjmë thirrje prokurorëve të aplikojnë para datës 7 shkurt për tu bërë anëtarë të SPAK. Kohë e rëndësishme për të dhënë kontributin tuaj themelor në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar”. /l.k./

Foto Google