Skandali i policit në Malësinë e Madhe, Vasili-Lleshajt: Pse e vonon dorëheqjen?

Skandali i policit në Malësinë e Madhe, Vasili-Lleshajt: Pse e vonon dorëheqjen?
Pas denoncimit në media dhe pas arrestimit të oficerit të policisë në Malësi të Madhe, Berhan Bajrakurti, i cili akuzohet për ngacmim seksual ndaj minoreneve, ka ardhur edhe reagimi i kryetarit të Grupit Parlamentar të LSI, Petrit Vasili.

Në një mesazh në rrjetin social Vasili shkruan: “Pse e vonon dorëheqjen Lleshaj??

Shiheni ne video se si i merr përsipër vetë përgjegjësitë ministri i Brendshëm Lleshaj.

Me siguri do ta këtë dhëne dorëheqjen pas ngjarjes se fundit të turpshme të policisë në Malësinë e Madhe.

Ja shiheni vete ç'ka thëne i intervistuar nga Fevziu”. /l.k./