Seksi si Marina

Seksi si Marina
Në zonën VIP të një auditoriumi, Marina Vjollca shkëlqen me të zeza, me një veshje darke, shumë seksi.

Ndoshta në pritje për të ndjekur ndonjë koncert, Marina ka mbledhur flokët dhe ka zgjedhur një fustan shumë interesant, të shkurtër me detaje gurësh në qafë.

Elegante por edhe sensuale, Marina gjithsesi përdor një veshje komode, me çizme të gjata në lëkurë, ndoshta për të vallëzuar më me rehati.

Atmosfera rreth saj duket magjike dhe Marina gjithashtu.