Ronela, ku e ke Tarzanin?

Ronela, ku e ke Tarzanin?
Përsëri Ronela Hajati, këngëtarja e njohur, nuk mbetet pas në performanca dhe veshje skenike disi të habitshme. Me paruke me flokë të gjatë e veshje lëkure shumë seksi, Ronela duket si një “Jane” moderne që pret Tarzanin e saj. Ku të jetë vallë?