Një yll si Çiljeta

Një yll si Çiljeta
Vitet kalojnë, djali i saj rritet e Çiljeta Xhilaga, këngëtarja e njohur, zbukurohet. Tani që ajo është bërë brune dhe me këtë prerje flokësh, kaq në stil, e me këtë veshje, ajo duket një yll i vërtetë, seksi dhe interesante. E mbi të gjitha shumë elegante dhe provokuese, në të njëjtën kohë.