Ngjarja e rëndë në Kavajë, 13-vjeçarja dëshmon 3 orë para Gjykatës: Mësuesit e dinin

Ngjarja e rëndë në Kavajë, 13-vjeçarja dëshmon 3 orë para Gjykatës: Mësuesit e dinin
Lidhur me skandalin e ndodhur në Kavajë ku një vajzëa 13-vjeçare, u përdhunua nga 8 adoleshentë sot ka dëshmuar në prani të psikologes për rreth 3 orë në Gjykatën e Durrësit, minorenja.

Ndërkohë Prokuroria e Durrësit ka nisur hetimin për drejtorinë arsimore dhe drejtuesit e shkollës, pasi nuk kanë referuar rastin në prokurori.

Sipas dëshmisë së saj, stafi pedagogjik ishte në dijeni të abuzimit ditë më parë, por nuk e kanë denoncuar në strukturat e tjera shtetërore.

Dëshmia e vajzës do të përdoret si provë në procesin ndaj 8 të akuzuarve, apo personave të tjerë që mund të rezultojnë të implikuar në krimin tronditës.

/f.ç/Albanian Free Press Online/