Mimoza si kameleon

Mimoza si kameleon
Jo shpesh të ndodh që të shikosh këngëtaren Mimoza Shkodra të veshur kështu.

Ngjyra e xixa gjithandej.

Fustani në jeshile të ndezur, me temina dhe shumë i shkurtër, këpucët me ngjyra të ndryshme, në varak.

Bukuria e dëlirë e Mimozës ndoshta do të kishte dashur një veshje jo kaq vezulluese e me ngjyra shkëlqyese.