Marshim kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave

Marshim kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave
 

Sot në Tiranë, qindra pjesëtarë të shoqërisë civile kanë marshuar kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave, duke marrë shkasë nga rasti i 13-vjeçares së abuzuar në Kavajë.

Ata marshuan në drejtim të Drejtorisë së Policisë së Tiranës me një banderolë të madhe ku shkruhej: 'Nuk luhet përdhunimesh',.

Më shumë se një javë më parë u publikua skandali në shkollën publike "Rilindja", në Kavajë ku një vajzë 13-vjeçe ishte abuzuar seksualisht nga rreth 8 djem të shkollës