Marina na xhelozoi

Marina na xhelozoi
Është normale që Marina Vjollca, me bukurinë e saj, me suksesin dhe me jetën familjare në luks, të xhelozojë shumë persona, femra a meshkuj qofshin ata.

Por kjo foto mendojmë se ka xhelozuar mijëra femra që do të kishin dashur të ishin në vend të saj.

Gjatë pjesëmarrjes në një ceremoni me rëndësi, Marina Vjollca ka takuar dhe ka bërë foto me një nga aktorët më të bukur e më të vlerësuar në botë.

Krah saj buzëqesh Antonio Banderas me sharmin e tij latin.

Ndaj le të burojë xhelozia...