Manjola, një amvisë e vërtetë

Manjola, një amvisë e vërtetë
E njohim të gjithë si një nga këngëtaret më të mira në Shqipëri.

Por Manjola Nallbani nuk e ka fshehur as në intervista që ajo pëlqen shumë që të mbledhë familjen e saj rreth tryezës dhe se gatuan shpesh për ta.

Por kur shikon këtë tryezë të shtruar dhe elegancën e shtëpisë, e kupton se përse familjarët e saj e duan aq shumë.

Shikoni se sa mrekullisht e ka ujdisur tryezën dhe sa komode por e ngrohtë është shtëpia e saj.

Manjola është pra edhe një amvisë e vërtetë dhe e zonja.