Kida dhe Ariana, mike të ngushta

Kida dhe Ariana, mike të ngushta
Ato janë femra bukuroshe dhe të njohura. Por kjo nuk i ndalon të jenë edhe mikesha të ngushta, aq sa edhe pushimet shpesh i bëjnë bashkë. Kida ka shumë fansa për të cilët është shumë aktive në rrjetet sociale.

Momentalisht Kida po qëndron në Turqi, në Stamboll ku duket se po kalon pushime të këndshme me Arianën, gruan e Ermal Fejzullahut, një tjetër femër me stil e hijeshi.