“Këmbët e hapura” të Albës

“Këmbët e hapura” të Albës
Me shumë lezet, me një buzëqeshje fëmijërore, buzë të bukura, flokë thjesht e kuruar, trup perfekt. Alba Hoxha ka një hijeshi balerine por tashmë një eksperiencë ekrani. Por përse vallë ajo ende pozon me “këmbët hapur”, kaq seksi por jo me elegancë? Në fakt Alba nuk ka nevojë për këto tip pozash, sepse ka fituar shumëçka nga karriera dhe ekrani, për një kohë të shkurtër. E ndoshta elegancën që të jep baleti, duhet ta ruajë si një gjë të vyer.