Gjuha dhe kultura mes dy vendeve tona, Ministra e Arsimit pret ambasadoren e Greqisë

Gjuha dhe kultura mes dy vendeve tona, Ministra e Arsimit pret ambasadoren e Greqisë
Besa Shahini, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, zhvilloi sot një takim me Ambasadoren greke në Tiranë, Eleni Sourani.

“Ishte kënaqësi të diskutoja me Eleni Sourani, ambasadoren e Greqisë në Shqipëri, për rëndësinë e diversitetit gjuhësor dhe kulturor në zhvillimin e një shoqërie demokratike” - theksoi ministrja Shahini pas takimit.

Që pas marrjes së detyrës duhet theksuar se ministrja e Arsimit ka zhvilluar një sërë takimesh me përfaqësues të trupit diplomatik në Tiranë.