Floriana me të kuqe

Floriana me të kuqe
Pavarësisht se ajo jeton tashmë në Zvicër, për Floriana Garon na merr malli e herë pas here vështrojmë nga fotot e saj.

E veshur me një pallto të kuqe por me shumë elegancë, Floriana duket mjaft e zënë me shumë aktivitete të biznesit të saj.

Duket se bukuroshja ka ndërruar sektor dhe në Zvicër kujdeset për shumë sipërmarrje me sukses.