Familja e bukur e Adelinës

Familja e bukur e Adelinës
Nuk e ka pasur të lehtë të shijojë lumturinë e krijimit të familjes.

Pavarësisht se sot është një nënë e lumtur dhe bashkëshorte, fakti që jeton në luks dhe se bashkëshorti i saj është nga një vend fqinjë, nuk u prit nga të gjithë mirë.

Një vajzë e re, Adelina Tahiri kuptoi shpejt se paragjykimet janë të vështira për t’u çrrënjosur.

Por përsëri ajo duket më e lumtur se kurrë, teksa pozon me në krah dy meshkujt e jetës së saj, bashkëshortin dhe vëllanë, i cili qenka një djalë mjaft simpatik.

Kjo foto u vë një kapak të madh të gjitha fjalëve.