Enca “borëbardha”

Enca “borëbardha”
Ndoshta ka një ndryshim mes të dyjave, sepse të paktën publikisht këngëtarja Enca nuk e gjetur ende princin e saj. Por në veshje dhe stil, kjo foto e këngëtares na kujton filmin “Borëbardha”. Pas qindra fotove provokuese, me fundshpinë e dekolte të zbuluar, kjo foto “puritane” sikur nuk na shijoi shumë sepse vetë ajo i ka mësuar fansat me trasgresivitet. Gjithsesi duket e bukur dhe në paqe. Një fillim i ri?