Eliona nuk do të largohet

Eliona nuk do të largohet
Mesi i dimrit e dëborë në Prizren.

Eliona Pitarka ka shkëputur disa ditë nga rutina e punës dhe ka udhëtuar në Kosovë.

Por qyteti piktoresk i Prizrenit duket se i ka marrë zemrën, aq sa ajo shprehet se nuk dëshiron të largohet prej tij.

Por një pyetje kemi.

Me këto temperatura, si reziston me këtë veshje me fund por pa geta?

Ehhhh, çfarë nuk bëhet për bukurinë.