Eleganca e Majlindës

Eleganca e Majlindës
Edhe pse tashmë me një post të lartë, Majlinda Bregu vazhdon të kujdeset po me të njëjtin ritëm edhe për pamjen e saj të jashtme.

Në këtë foto, eleganca e saj është e padiskutueshme, e duket se ajo është në një komunikim përmes web-it.

Ky detaj i stilit të saj, stili dhe veshja bashkë me krehjen dhe grimin, nuk janë kaq pa rëndësi edhe në nivele aq të larta të politikës ndaj na vjen mirë që ish ministrja shqiptare “na nderon” edhe jashtë kufijve.