Dorina shijon dëborën

Dorina shijon dëborën
Duket se ka bërë pushime duke skijuar në ndonjë resort malor.

Dorina Mema e ka shijuar shumë dëborën.

Ajo është shprehur se kjo dëborë do të sjellë një vit të bardhë dhe se këtu është dora e Zotit.

Ndoshta Dorina ka shumë projekte të reja përpara e ky optimizëm nga moti e bën t’i shohë ato më të realizueshme.