Dëbora e mirësisë

Dëbora e mirësisë
Kjo foto në dëborë, pavarësisht se duket e bukur dhe panorama ndjellëse, pak lidhje ka me pozimet e artistëve gjatë pushimeve të tyre.

Artisti Sidrit Bejleri dhe Elvis Naçi kanë shkuar në një udhëtim të vështirë, në dimër e terren malor, por jo për qejf e zbavitje, por në ndihmë të njerëzve në nevojë.

Ndaj kjo foto është një mesazh të cilin fansat e tyre e përqafuan me mijëra.