Dafina ndryshim radikal

Dafina ndryshim radikal
Dikur me flokë të gjatë, më pas me flokë shumë të shkurtër e tashmë me model “kasket” me balluke. Përsëri në bojë të zezë. Dafina Zeqiri në fotot e fundit thuajse nuk njihet që është ajo. Me një grim të rëndë por të saktë, duket si një foto e vjetër e kohëve të “Bonnie and Clyde”. Por asaj i shkon shumëçka dhe me siguri ky model do të kthehet në tendencë për këtë verë.