Berisha: Ja çfarë i thanë kritikët e artit italian, Ramës për pikturat

Berisha: Ja çfarë i thanë kritikët e artit italian, Ramës për pikturat
Ish-kryeministri Sali Berisha e ka konsideruar kryeministrin Rama si një kufomë politike.

Teksa foli me nota të ashpra, Berisha i ftuar në oraneës përmendi cilësimet që i kanë bërë kritikët e artit italian.

“Ai është një zhgarravitës dhe mënyrë absolute asgjë tjetër. Janë të pavdekshme cilësimet që i kanë bërë kritikët e artit italianë, që thanë zhgarravinat e një adulti të droguar. Kaq janë ato. Problemi i tij është ky; ai është kufomë politike e pa kallur. A do ta kuptojë ai, kjo është gjë tjetër. Sa të jetë në fazë maniakale, ai nuk ka vesh që të dëgjojë, nuk ka sy që të dëgjojë”, u shpreh Berisha.

 

/f.ç/Albanian Free Press Online/