Aurela me këmbët e gjata

Aurela me këmbët e gjata
Aurela Hoxha nuk njeh ndalje të rrugës së saj drejt modës e për këtë fakt na ka bindur tashmë. Veçanërisht ajo e ushtron profesionin jashtë kufijve ku udhëtimet janë gjithmonë një pikë e rëndësishme. Gjithmonë vende magjike dhe hotele luksoze. Por ajo që më shumë të bie në sy është se në shumë prej tyre, bukuroshja duket edhe shumë më e gjatë se sa në të vërtetë është. Ky iluzion optik të jetë nga veshjet dhe takat e larta apo nga ndonjë program që rregullon fotot? Por fundja nuk ka asgjë të keqe, ajo mbetet një femër tërheqëse, gjithsesi.