Ami dhe Orinda me dantella

Ami dhe Orinda me dantella
Amarda Toska dhe Orinda Huta kanë zgjedhur që të jenë sa më elegante.

Ato kanë zgjedhur që të duken sharmante dhe misterioze me fustanet e tyre që kanë të përbashkët dantellën e zezë.

Këtë dimër dantella ka qenë shumë në modë në veshje, ajo duket se kurrë nuk do të dalë nga moda dhe eleganca.

Amarda Toska ka zgjedhur një fustan më të guximshëm, me hapje të thellë në dekolte, që e bën edhe shumë seksi ndërsa Orinda një fustan lozonjar por më të mbyllur, që e ul shumë në moshë.