Alketa po “shpërthen”

Alketa po “shpërthen”
Në fakt ka disa kohë që Alketa Vejsiu, përmes fotove të saja, nuk është më ajo vajza vetëm elegante dhe e përmbajtur. Duket se ma kalimin e viteve, ajo po shënon kulmin e sensualitetit të saj. Tashmë ndodh shpesh ta shikosh kështu, si në këtë foto, të zhveshur ose me veshje provokuese, me këmbët e zbuluara e mimikë “të nxehtë”. Si në këtë rast!