Vesa Luma, e bukur që fëmijë

Vesa Luma, e bukur që fëmijë
Përmes disa fotove të arkivit, këngëtarja Vesa Luma na ka treguar se si ishte ajo në fëmijëri, si një vajzë e vogël në Kosovë. Fytyra e rrumbullakët dhe sytë shprehës, flokët biondë, kanë mbetur po ata por sot Vesa është një lady plot bukuri e talent.